MARIA SHARAPOVA a fost ELIMINATA de la Turneul Campioanelor. UPDATE

MARIA SHARAPOVA a fost ELIMINATA vineri de la Turneul Campioanelor, dupa ce a pierdut setul al doilea in meciul cu AGNIESZKA RADWANSKA.

UPDATE 12.33: MARIA SARAPOVA, numarul doi mondial in tenisul feminin, a invins-o pe poloneza AGNIESZKA RADWANSKA in trei seturi, cu 7-5, 6-7 (4), 6-2, dar paraseste Turneul Campioanelor.

Pentru a se califica in semifinalele competitiei, Sarapova avea nevoie de o victorie in doua seturi, coroborata cu un succes in doua seturi al danezei CAROLINE WOZNIACKI in celalalt meci din Grupa Alba.

Sarapova si-a adjudecat primul set cu 7-5 si a condus cu 5-1 in al doilea, in care a ratat si trei mingi de meci, poloneza revenind spectaculos si castigand in tiebreak. Sarapova s-a impus in setul decisiv cu 6-2, la capatul unui meci care a durat trei ore si noua minute, insa a obtinut doar o victorie de palmares. Rusoaica are un avantaj clar in meciurile directe, 11-2 acum, cu victorii in ultimele patru meciuri directe.

Radwanska are nevoie acum de o victorie a danezei Wozniacki in meciul cu PETRA KVITOVA, indiferent daca va fi in doua sau in trei seturi.

Pentru ca Sharapova sa mai aiba o sansa de calificare in semifinale, ar fi trebuit sa castige in doua seturi impotriva polonezei, fiind insa nevoie si ca in meciul urmator din grupa alba Caroline Wozniacki sa castige tot in doua seturi in fata Petrei Kvitova.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in semifinalele Turneului Campioanelor

Sharapova castigase primul set, apoi in setul al doilea a condus cu 5-1. Poloneza a reusit insa o revenire spectuloasa, conducand cu 6-5. Setul a fost dus in tie-break unde Radwanska s-a impus.

In plus, in urma acestui rezultat, Caroline Wozniacki este deja calificata in semifinale. Clasamentul final al grupei va fi decis dupa meciul danezei cu Petra Kvitova.

Citeste si: TURNEUL CAMPIOANELOR: ANA IVANOVIC a invins-o pe EUGENIE BOUCHARD

Tot vineri va juca si SIMONA HALEP impotriva ANEI IVANOVICI, in ultimul meci din grupa rosie, de la ora 14.30.

Sursa foto: protv.md