MARIA SHARAPOVA, prima declaratie despre finala cu SIMONA HALEP

MARIA SHARAPOVA va juca o noua finala, de data aceasta cea mai importanta, impotriva SIMONEI HALEP. Cele doua tenismene se vor intalnit sambata, pe zgura de la Roland Garros.

Cu aceasta ocazie, MARIA SHARAPOVA a vorbit despre finala impotriva romancei. Tinand cont ca este prima finala de Grand Slam din cariera pentru SIMONA HALEP, asta o sperie pe rusoaica.

“Cateodata, cand joci impotriva unei jucatoare care n-a fost niciodata in aceasta situatie, se intampla ca ea sa joace relaxata si nu ai multe de facut. Trebuie doar sa speri ca o va lasa putin mai incet”, a fost declaratia surprinzatoare a MARIEI SHARAPOVA, citata de Ziare.com.

Citeste si: SIMONA HALEP: REACTIILE DIN PRESA INTERNATIONALA DUPA CALIFICAREA ROMANCEI IN FINALA ROLAND GARROS

SIMONA HALEP si MARIA SHARAPOVA se vor intalnit sambata pentru a patra oara. Pana acum, toate intalnirile au fost castigate de rusoaica, ultima chiar in finala de la Madrid, de luna trecuta.

De atunci si pana acum, SIMONA a anuntat ca a invatat din greseli si ca va face tot ce este posibil pentru a castiga trofeul Openului francez.

“Am multa incredere in mine acum, am facut cateva meciuri bune aici. O cunosc pe MARIA si stiu ca va fi foarte greu s-o inving. Am jucat impotriva ei la Madrid si poate e timpul pentru revansa. Voi face tot ce pot pe teren si vom vedea ce se va intampla.

Citeste si: SIMONA HALEP: REPERELE UNEI CARIERE REMARCABILE

Trebuie sa imi fac jocul meu obisnuit, sa deschid terenul, sa caut unghiurile potrivite si sa fac tot ce pot. Sper ca va fi un meci bun”, a declarat SIMONA.

Finala dintre HALEP si SHARAPOVA e programata sambata dupa-amiaza.

Sursa foto: dn.pt