MARIA SHARAPOVA s-a CALIFICAT in optimi la ROLAND GARROS

Rusoaica MARIA SHARAPOVA , nr. 2 mondial, isi continua drumul spre un al treilea titlu la Roland Garros, dupa cele din 2012 si 2014 (cand a invins-o in finala pe romanca Simona Halep), reusind sa se califice in optimile de finala, vineri, in urma victoriei obtinute in doua seturi, 6-3, 6-4, in fata australiencei Samantha Stosur, nr. 22 mondial.

In optimi, SARAPOVA va juca impotriva cehoaicei LUCIE SAFAROVA, care a dispus cu 6-3, 7-6 de germanca Sabine Lisicki.

CITESTE SI: ROLAND GARROS: ANDREEA MITU s-a CALIFICAT in turul al treilea

Daca SARAPOVA se va califica in sferturi, SIMONA HALEP va cobori pe locul patru WTA in clasamentul care va fi publicat la 8 iunie.

Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei editii a French Open, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA.

CITESTE SI: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP a fost INVINSA de Mirjana Lucic-Baroni, in turul al doilea al competitiei. DECLARATIA jucatoarei. UPDATE

Eliminarea in turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al SIMONEI HALEP la un Grand Slam, de la editia 2013 a turneului de la Wimbledon.

Sursa foto www.gsp.ro