Maria Sharapova sare la gâtul Serenei Williams: Mă urăște!

Maria Sharapova a lansat un atac dur la adresa rivalei Serena Williams. Jucătoarea proapăt revenită după suspendarea pentru dopaj iese la rampă cu o serie de dezvăluiri fără precedent. Sharapova vorbeşte despre Serena Williams şi spune că americanca o urăşte, notează Digi Sport.

Serena a umilit-o pe Sharapova în meciurile directe, o conduce cu 19-2, dar rusoaica, care timp de mai mult de un deceniu nu a câștigat vreun meci împotriva rivalei sale, spune că americanca o urăşte. Prima victorie obținută de Sharapova în fața Serenei Williams a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar rusoaica simte că de atunci Serena o urăște. “Am auzit-o plângând și nu m-a iertat niciodată”, a afirmat Masha. De atunci, Sharapova s-a mai impus o singură dată, în același an, iar între timp Serena a adunat 18 victorii consecutive, conform DigiSport.

Citește și: MARIA SHARAPOVA A COMIS-O DIN NOU! RISCĂ SĂ AJUNGĂ LA ÎNCHISOARE

“Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puștoaica slabă care a învins-o la Wimbledon, contrar tuturor așteptărilor. Cred că m-a urât pentru că a crezut că i-am luat ceva ce îi aparținea și pentru că am văzut-o în momentul în care se afla cel mai jos. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu m-a iertat niciodată pentru asta”, a afirmat Maria Sharapova, în autobiografia sa.

Sharapova încă se simte intimidată în prezența Serenei. “În primul rând, prezența ei fizică e mult mai puternică și mai mare decât îți dai seama când o vezi la televizor. Are brațe și picioare groase, e intimidantă și puternică. E vorba de tot, la ea: prezența, încredere, personalitate. Chiar și acum, mă face să mă simt ca o fetiță”, a mai spus Maria Sharapova.

Sursa foto: sport