MARIAN BIGIU prins in flagrant de DNA cand era cu “MOS NICOLAE”: Aveti ghetutele pregatite?

MARIAN-CRISTINEL BIGIU, presedintele Consiliului Judetean Buzau, se pregatise asa cum se cuvine de venirea lui Mos Nicolae, insa, GHINION, oficialul a primit vizita procurorilor DNA. BIGIU a postat chiar si un mesaj pe pagina personala de Facebook in care anunta venirea Mosului, el gandidndu-se la cel de la care lua MITA, insa procurorii anticoruptie care il filau de ceva timp l-au prins in flagrant.

”Aveti ghetutele pregatite? Mos Nicolae este pe drum. Sa ne aduca sanatate si liniste, tuturor!”, a scris MARIAN-CRISTINEL BIGIU in mesajul insotit de imaginea unor sosete specifice sarbatorilor de iarna.

CITESTE SI: MARIAN-CRISTINEL BIGIU, presedintele CJ Buzau, a fost RIDICAT de procurorii DNA 

In descrierea de pe pagina de Facebook, BIGIU se descrie : ”Nu ametesc lumea cu vorbe frumoase. Sunt un om de actiune, un om al faptelor, un om care vrea ce este mai bun pentru judetul Buzau”.

MARIAN-CRISTINEL BIGIU, presedintele CJ BUZAU, a fost prins in FLAGRANT de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat MITA, anchetatorii facand, sambata dupa-amiaza, perchezitii la locuinta acestuia. La scurt timp dupa efectuarea perchezitiilor, BIGIU a fost ridicat de procurori si in scurt timp va ajunge la sediul DNA din Capitala acolo unde va fi audiat si, cel mai probabil, retinut pentru 24 de ore pentru LUARE DE MITA.

Sursa foto: realitatea.net