Marian Caruntu a trecut de la PMP la PDL

Marian Caruntu, fostul presedinte al filialei Slatina a PMP, a trecut luni la PDL! Acesta a primit o functie de vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean.

Presedintele PDL Olt, Siminica Mirea, a declarat ca Marian Caruntu a dovedit ca este o persoana care poate aduce electoratul la vot, in conditiile in care filiala PMP Slatina a obtinut cu acesta la conducere 10% din voturi la alegerile europarlamentare.

Citeste si: ELENA UDREA: PNL si PDL ar trebui sa-l sustina pe DIACONESCU la PREZIDENTIALE

Caruntu s-a inscris in PDL impreuna cu alte noua persoane care au facut parte din biroul municipal al PMP Slatina. Acestia au primit functii de vicepresedinti ori secretari executivi la aceeasi filiala de partid.

“Pentru mine este ceva nou, este un partid mai mare decât cel pe care l-am parasit. (…) Imi mentin dorinta unificarii dreptei in Slatina. Dorim prin aceasta Alianta (ACL) sa putem crea o forta de luat in seama in municipiul Slatina.(…) Eu cred ca impreuna cu echipa PDL, care are o experienta mai mare, sa obtinem la viitoarele alegeri un scor peste scorul judetean al partidului”, a declarat Caruntu intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele PDL Olt.

Citeste si: Scenariu in PMP: EMIL BOC ii ia locul lui DIACONESCU la prezidentiale!

Marian Caruntu a precizat luni ca in timp a mai facut parte din APR si PC, apoi din PMP. Imediat dupa alegerile europarlamentare din acest an, din luna mai, Marian Caruntu a fost inlaturat din functia de presedinte al PMP Slatina de catre forurile de conducere judetene ale PMP