MARIAN COZMA, verdict final. Ce DESPAGUBIRE va primi familia sportivului!

MARIAN COZMA. Magistratii din Budapesta au dat verdictul final in cazul DESPAGUBIRILOR MATERIALE solicitate de familia lui MARIAN COZMA, handbalistul UCIS in 2009 intr-un local din Ungaria.

MARINA COZMA. CRIMINALII R. Sandor, Sz. Ivan si N. Gyozo vor trebui sa achite suma totala de 211 milioane de forinti, echivalentul a 680.000 de euro, informeaza dcnews.ro, care citeaza cotidianul Blikk.

Potrivit sursei citate, suma va fi impartita in mod egal intre membrii FAMILIEI COZMA. Astfel, Petre Cozma, mama si sora lui MARIAN, dar si fosta logodnica vor primi suma de 52,75 milioane de forinti, echivalentul a 170.000 de euro.

Citeste si: CAZUL MARIAN COZMA: CURTEA DE APEL A PRONUNTAT MOTIVAREA SENTINTEI

MARIAN COZMA. In plus, avocatul familiei lui MARIAN COZMA sustine ca pe rol se afla si un proces privind eventuale daune morale. Totusi, se pare insa ca AVERILE CONFISCATE de la INCULPATI Acopera doar un sfert din daunele dictate de instantele din Ungaria.

Averile celor trei au fost pusa sub sechestru inca din momentul in care avocatul familiei Cozma, Helmeczy Laszlo, a semnalat ca familia va solicita despagubiri.

MARIAN COZMA. Initial, judecatoria Veszprem i-a condamnat la inchisoare pe viata pe doi dintre vinovatii pentru MOARTEA lui MARIAN COZMA, Raffael Sandor si Nemeth Gyozo.

Alti patru complici au primit pedepse cuprinse intre 3 si 20 de ani: Ivan Sztojka – 20, Pal Gabor 5, Bihari Csaba 4 si concubina lui Raffael, 3 ani. Avocatii inculpatilor au inaintat un recurs. Curtea de Apel Gyor a reanalizat cazul si a redus pedepsele principalilor trei INCULPATI de la inchisoare pe viata la doar 18 ani, in timp ce Ivan Sztojka a primit o pedeapsa de doar 8 ani.

Citeste si: INCHISOARE PE VIATA PENTRU CRIMINALII LUI MARIAN COZMA

MARIAN COZMA. Presiunile opiniei publice si cele ale presei ungare, sustinute si de ministrul de Justitie, au dus la redeschiderea cazului la Curtea Suprema de Justitie, Kuria. Aceasta a mentinut pedepsele principalilor doi INCULPATI, insa i-a marit pedeapsa lui Ivan Sztojka de la 8 la 13 ani.

Sursa foto: libertatea.ro