Marian Dragulescu revine in activitatea de gimnast

Marian Dragulescu, multiplul campion mondial si european, a declarat ca a reluat treptat activitatea de mare performanta.

Marian Dragulescu planuieste sa revina in concursurile oficiale incepand cu 2015, pentru a ajuta echipa masculina sa se califice la JO 2016 de la Rio de Janeiro. “Vreau sa revin in activitate pentru JO 2016 de la Rio. Dimineata fac antrenamente cu lotul olimpic si dupa amiaza antrenez copii la Steaua.La anul voi incepe sa particip si la competitii. Depinde si cat de repede imi revin la o forma fizica foarte buna. Nivelul a crescut foarte mult la gimnastica masculina, trebuie sa invat anumite elemente mai dificile, combinatii de exercitii, asa ca nu stiu unde o sa ma situez. Dar sper ca intr-un an sa pot face exercitiile in asa fel incat sa am pretentii sa castig medalii la concursurile internationale”, a declarat Marian Dragulescu, prezent la adunarea generala a Federatiei Romane de Gimnastica de vineri.

Citeste si: Dansez pentru Tine, ultima competitie pentru Marian Dragulescu 

Desi are mult de recuperat, Dragulescu doreste sa ajute echipa la toate cele 6 aparate si sa contribuie la calificarea pentru Rio: “Atat timp cat faci ceea ce-ti place, nu se simte. Imi place si sa antrenez si imi place sa fac si miscare. E foarte posibil, mai ales ca in 2011/2012 faceam 6 aparate si am ajutat la calificarea echipei Romaniei la JO si tot asa ma gandesc sa pun umarul cat mai mult la o noua calificare. Nu suntem foarte multi, in lot am mai ramas 8 sportivi, asa ca va fi extraordinar de greu, daca nu pun umarul si eu. Voi face sol si sarituri la nivelul cel mai inalt pentru a castiga medalie, iar la celelalte aparate imi voi aduce contributia pentru echipa la calificare”.

Sursa foto: sport.ro