MARIAN GHIVECIU, unul dintre initiatorii modificarilor Codului Penal, condamnat la INCHISOARE pentru CORUPTIE

Deputatul PSD, MARIAN GHIVECIU, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie, decizia fiind luata marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Realitatea TV.

Deputatul a fost gasit vinovat de instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea pentru altul a unui avantaj patrimonial.

CITESTE SI: LOVITURA PENTRU DNA! SENATUL a VOTAT modificarea CODULUI DE PROCEDURA PENALA

Instanta a mai decis ca deputatul sa fie pus sub supraveghere timp de 6 ani. Pe durata termenului de incercare, GHIVECIU va trebui sa se prezinte la datele fixate la Serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Buzau – sa anunte, in prealabil, orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste 8 zile, precum si intoarcerea – sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca – sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta.

CITESTE SI: IOHANNIS INSISTA asupra NEMULTUMIRILOR pe care le are privind modificarile propuse pentru Codul Penal

 MARIAN GHIVECIU este unul dintre initiatorii unei modificari aduse legislatiei penale, care ar ingreuna posibilitatea procurorilor de a obtine in instanta o arestare preventiva.

Sursa foto www.politicalocala.ro