MARIAN GODINA face prima “VICTIMA”: LUANA MINEA si-a dat DEMISIA de la ATOP Brasov

Consilierul judetean PSD LUANA MINEA a DEMSIONAT, miercuri, de la Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica (ATOP) din Brasov, dupa ce politistul rutier MARIAN GODINA a dezvaluit recent, pe Facebook, ca a avut probleme cu superiorii sai dupa ce a oprit masina in care se afla Minea, in urma unui incident in trafic.

LUANA MINEA este director al Crucii Rosii din Brasov, consilier judetean PSD si, pana miercuri, membru al  Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP) din Brasov. PSD Brasov anuntase ca va analiza situatia LUANEI MINEA in Comisia de etica, dupa dezvaluirile lui MARIAN GODINA.

CITESTE SIPOLITIA ROMANA A SESIZAT PARCHETUL BRASOV CU PRIVIRE LA SITUATIA SEMNALATA DE POLITISTUL GODINA

“Doamna LUANA MINEA si-a anuntat DEMISIA din ATOP, iar in sedinta de luna viitoare o vom lua in discutie. Cred ca este o masura buna pentru ca nu vad de ce numele ATOP trebuie sa apara in aceasta disputa a politiei. Faptul ca esti membru al ATOP nu trebuie sa creeze un avantaj, dimpotriva, iti aduce o multime de obligatii pe care fiecare dintre noi trebuie sa le indeplineasca”, a anuntat miercuri Carol Ambrus, presedintele Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica Brasov, citat de Mediafax.

Organizatia PSD Brasov, din care face parte LUANA MINEA, a anuntat ca va analiza situatia consilierului si va decide in conformitate cu statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita, iar, in functie de rezultat, poate sa ii retraga sprijinul politic sau sa o excluda din partid: “In ceea ce priveste scandalul public in care este implicata LUANA MINEA, consilier judetean PSD, Biroul Permanent Judetean al PSD Brasov va analiza situatia creata si va decide in conformitate cu statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita. Organizatia Judeteana a PSD Brasov precizeaza ca, potrivit statutului precum si a Codului de Etica si Conduita, membrilor de partid ale caror fapte contravin prevederilor celor doua documente mentionate, li se va retrage sprijinul politic pentru functiile publice pe care le ocupa, iar sanctiunile pot merge pana la retragerea calitatii de membru de partid”, se arata intr-un comunicat al PSD Brasov.

Sursa foto: newsbv