Marian Ionescu de la Direcția 5 și-a înșelat nevasta în a treia zi de Crăciun! Cu o cântăreață cunoscută

Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, și-a lăsat nevasta și copilul acasă pentru o repriză cu amanta, notează cancan.ro. Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat în a treia zi de Crăciun.

Liderul formaţiei “Direcţia 5” este căsătorit cu Octavia Geamănu, ştiristă la Antenă, cu care are şi un copil. Marian este cunoscut ca un cuceritor şi iată că îşi confirmă renumele.

Marian Ionescu şi Alina Crişan, fostă ASIA,  au mers la un restaurant de lângă Ateneul Român, Sushi Room. Cei doi au fost însoţiţi de cel mai bun prieten al lui Marian, vechi de 30 de ani. La masă, cei trei s-au aşezat strategic, Alina Crişan stând lângă bunul amic al lui Marian Ionescu, în timp ce liderul “Direcţiei 5” a luat loc în faţa “fratelui” său.

Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat în rafale, timp de 10 secunde, momentul sărutului fiind imortalizat de fotografii de la cancan.ro. În clipa în care Marian Ionescu şi Alina Crişan s-au sărutat, cel mai bun prieten al liderului “Direcţiei 5” s-a întors cu spatele, probabil ca să se asigure că scena nu era filmată.

Exact în momentul sărutului s-a interpus capătul metalic al unei uşi, însă reporterii noştri au văzut totul şi au povestit că sărutul a durat chiar 10 secunde. Scena s-a petrecut înainte ca Alina Crişan să părăsească localul. Potrivit reporterilor noştri, Alina Crişan a plecat din restaurant la ora 15:40, la doar 10 minute distanţă părăsind localul şi Marian Ionescu. Amândoi au ieşit din restaurant cu ochelari, probabil pentru a se feri de privirile indiscrete. Alina Crişan a fost de-a dreptul “camuflată”, având şi o căciulă pe cap.

 Sursă text: cancan.ro