MARIAN MUNTEANU a dezvaluit cine i-a cerut sa se retraga din cursa electorala

MARIAN MUNTEANU, candidat timp de 9 zile la PRIMARIA CAPITALEI din partea PNL, a dezvaluit, vineri seara, pe cine au pus liderii liberali sa-i ceara sa se retraga. Astfel, discutia nu a fost purtata nici cu Vasile Blaga, nici cu Alina Gorghiu, nici cu cel care i-a propus candidatura – Teodor Atanasiu -, ci cu presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, ajuns la venerabila varsta de 99 de ani, informeaza postul B1 Tv.

“Situatia ajunsese la un punct destul de dificil, nu atat atacurile din exterior, insultele, lucruri grave, dar in interior intrasera in actiune grupuri care au incercat sa profite pentru a plati polite sau pentru a construi directii proprii. Mi se pare imaturitate politica sa te lupti in partid in timpul campaniei.

CITESTE SI:  GORGHIU, DESPRE DRAGNEA: ALEGE SA ISI VULNERABILIZEZE PARTIDUL, CANDIDATII IN ALEGERI SI IMAGINEA ROMANIEI

Domnul MIRCEA IONESCU QUINTUS a deschis discutia. I-am dat un telefon pentru a incerca sa lamuresc un pasaj extras din presa de acum cativa ani si care pe buna dreptate l-a deranjat. I-am cerut scuze si am incercat sa-i explic situatia. Atunci au fost atacate si celelalte probleme cu privire la reactia unor grupuri din partid. A si spus public ca unii apelau la el ca la un factor de mediere in partid”, a declarat MARIAN MUNTEANU, la postul de televiziune amintit.

Sursa foto: jurnalul