MARIAN MUNTEANU isi face propriul partid. Fostul candidat a demisionat din PNL

MARIAN MUNTEANU a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca in interiorul platformei civice “Alianta Noastra” s-a constituit un nucleu pentru aparitia unei formatiuni politice care sa propuna solutii agreate de “categorii foarte largi ale societatii, profund nemultumite de modul in care se face politica in Romania”, transmite Mediafax. 

“In interiorul Aliantei Noastre s-a constituit si un nucleu pentru aparitia unei formatiuni politice care va avea menirea sa propuna acele solutii pe care le agreeaza si sunt dorite de simpatizantii aliantei noastre, pe care le asteapta categorii foarte largi ale societatii romanesti profund nemultumite de modul in care se face politica in Romania, de felul in care este administrata Romania, de halul de minciuna, dezinformare si ipocrizire care ne-a napadit din toate directiile si cred ca aceste lucruri au fost vazute cu prisosinta in perioada anterioara”, a declarat, la Realitatea TV, MARIAN MUNTEANU.

CITESTE SI: MARIAN MUNTEANU A DEZVALUIT CINE I-A CERUT SA SE RETRAGA DIN CURSA ELECTORALA

MARIAN MUNTEANU a revenit in atentia publica dupa ce a fost, timp de o saptamana, candidatul numarul trei al PNL la Primaria Capitalei. In acel scop, el s-a inscris in PNL, insa ulterior a demisionat.

Sursa foto: realitatea