MARIAN OPRISAN: Am crezut tot timpul in JUSTITIE. In cazul meu s-a facut o EROARE

PRESEDINTE CJ VRANCEA, PSD, MARIAN OPRISAN, DOSAR CAPRIOARA, PRONUNTARE, CURTE APEL CLUJ, ABUZ IN SERVICIU, FALS, UZ DE FALS,

Presedintele CJ Vrancea, MARIAN OPRISAN, a declarat, vineri, dupa ce in prima instanta a fost achitat in dosarul ”CAPRIOARA”, ca mereu a crezut in justitie.

”Am crezut tot timpul in justitie, am spus in repetate randuri ca s-a comis o eroare, ca ordinul a fost dat si am facut proba ca fostul presedinte Traian Basescu a dat ordin DNA-ului. Exista justitie in Romania, important e ca statul roman trebuie sa isi consolideze institutiile si sa ii incurajeze si recompenseze magistratii”, a declarat Oprisan pentru postul B1 Tv.

”Tot ceea ce se sustine ca as fi fost favorizat nu corespunde adevarului, realitatii, nu exista probe si nu am facut nimic in aceasta directie. Sunt povesti de adormit copiii”, a explicat el. ”Exista judecatori cinstiti in Romania. Eu cred ca aceasta solutie va fi mentinuta pana la capat”, a subliniat presedintele CJ Vrancea.

CITESTE SI: MARIAN OPRISAN a fost ACHITAT in DOSARUL CAPRIOARA

”Instanta de judecata cunostea temeinic dosarul. La instata judecatoriei Cluj dosar se afla doar din 2010. Dosarul a fost plimbat prin diferitele instante prin urma cererilor de stramutare. S-a facut mentiunea ca aparatorii mei au cerut indepartarea expertizei. In dosar erau suficiente probe care sa ateste nevinovatia mea”, a explicat Oprisan.

Marian Oprisan a fost achitat in dosarul ”Caprioara”, decizia magistratilor Tribunalului Cluj-Napoca nefiind definitiva. La inceputul lunii iunie 2006, Marian Oprisan a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals. 

Sursa foto: jurnalul.ro