Marian Oprisan face declaratii surpriza despre Iohannis si dezvaluie ca Adrian Nastase si-a cumparat presa pentru a face diversiune

Marian Oprisan

Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca PSD-ul trebuie sa ramana la guvernare si in fruntea PSD, punctand ca il apreciaza pe presedintele Klaus Iohannis, despre care crede ca ar trebui sa colaboreze cu PSD la guvernare. In emisiunea la care a fost invitat, Marian Oprisan a dezvaluit ca, intre 2000-2004, Guvernul condus de Adrian Nastase si-ar fi cumparat bunavointa presei centrale dand publicitate in valoare de peste 66 de milioane de dolari.

In emisiunea moderata de Rares Bogdan, Oprisan a declarat ca Ponta a pierdut alegerile “fiindca romanii nu l-au votat ca e prea tanar” si a adaugat ca premierul a gresit fiindca nu si-a ales un ministru de Externe mai aplecat spre problemele Diasporei.

“Daca Victor Ponta si-ar fi ales acum doi ani si jumatate un ministru de Externe care sa se ocupe mai mult de cetatenii romani din Diaspora, ar fi putut sa dea date mai clare despre numarul romanilor si am fi putu modifica legislatia de asa natura sa fi evitat rusinea pe care am suferit-o”, a declarat Oprisan.

Citeste si: BLAGA, DESPRE NOUL SEF AL SRI: DACA IOHANNIS VA AVEA O OPTIUNE DINSPRE NOUL PNL, NU VA FI POLITIZATA ACEASTA INSTITUTIE

Totodata, Oprisan a afirmat ca i-a cerut lui Victor Ponta la acel moment sa-i demita imediat pe ministrii de Externe, Corlatean si Melescanu, care au facut declaratii deplasate despre organizarea votului la prezidentiale in Diaspora.

Marian Oprisan a mai spus ca Guvernul Nastase si-ar fi cumparat bunavointa presei centrale dand publicitate de peste 66 de milioane de dolari.

“Peste 66 de milioane de dolari s-au dat atunci catre presa prin publictate. Atunci s-a putut prin diverse programe guvernamentale… Nastase incerca sa scape de problemele de la Bucuresti, de faptul ca nu faceau ce trebuia si a inventat treaba asta intr-o conferinta de presa zicand ‘sa mai terminam si cu tarii astia din teritoriu’, iar de aici presa a preluat mesajul si s-a tot discutat despre ‘baronii locali’. Erau ziaristi care scriau zilnic despre noi tot felul de prostii numai ca sa distraga atentia… Credeti ca toata presa traieste doar din publicitate de la firmele private?!”, a declarat Oprisan.