MARIAN OPRISAN si IUBITA lui, implicati intr-un ACCIDENT RUTIER

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul MARIAN OPRISAN, a fost implicat duminica seara intr-un ACCIDENT RUTIER in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara.

“Accidentul a avut loc pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei. La volan se afla un tanar de 27 de ani, care a lovit cu partea stanga fata un parapet din beton. MARIAN OPRISAN se afla in masina, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Masina a fost preluata de o firma de tractari pentru a fi dusa la reparatii”, a declarat Bogdan Nitu Gabriel, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Citeste si: Presedintele CJ Vrancea, MARIAN OPRISAN, prins ca a condus cu VITEZA

Ulterior, MARIAN OPRISAN a minimalizat incidentul spunand ca “faptul ca e gheata pe jos si te lovesti de un parapet nu inseamna nimic”.

Potrivit ziarului local hunedorean Avantul Liber, martorii au precizat ca in masina se afla MARIAN OPRISAN, insotit de ”o tanara blonda”. Ulterior, dupa sosirea politiei, in mod suspect, autoturismul nu mai avea numerele de inmatriculare, iar alte doua persoane au declarat ca se aflau in masina.

Citeste si: MARIAN OPRISAN are emotii: Presedintele CJ Vrancea poate afla sentinta in dosarul CAPRIOARA

MARIAN OPRISAN are antecedente in ceea ce priveste incidentele in trafic, el ramanand de trei ori fara carnet pana acum.

Sursa foto: adevarul.ro