MARIAN OPRISAN: Sunt de ACORD cu separarea functiilor politice de cele administrative, cu exceptia PREMIERULUI

PRESEDINTE CJ VRANCEA, PSD, MARIAN OPRISAN, DOSAR CAPRIOARA, PRONUNTARE, CURTE APEL CLUJ, ABUZ IN SERVICIU, FALS, UZ DE FALS,

Presedintele PSD Vrancea, MARIAN OPRISAN, a declarat duminica, la Palatul Parlamentului, ca este de acord ca VICTOR PONTA sa ramana si presedinte al partidului si prim-ministru, iar de la presedinte executiv in jos functiile politice sa se separe de cele administrative.

“Sunt de acord cu acest principiu (separarea functiilor politice de cele administrative – n.r.), impreuna hotaram. Daca presedintele partidului, in proiectul de reforma, trebuie sa fie si prim-ministru, astazi, cand vorbim referindu-ne la VICTOR PONTA, opinia mea este ca presedintele partidului trebuie sa ramana si prim-ministru. In rest, daca hotaram ca de la presedintele executiv si pana la presedintele de organizatie judeteana trebuie sa separam functiile administrative de cele politice, evident ca poate sa devina o realitate”, a spus Oprisan.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA i-a convocat pe PRESEDINTII de Consilii Judetene la Ministerul Dezvoltarii

El a adaugat ca, pe de alta parte, PSD trebuie sa spuna foarte clar ca Romania are nevoie de o stanga puternica, iar populatia — de un partid social-democrat puternic.

In opinia sa, ar fi fost mai bine ca proiectul de reforma in PSD sa fie pus mai intai in dezbaterea mecanismelor statutare ale partidului.

Citeste si: BILANTUL PENALILOR DIN CONSILIILE JUDETENE. Cine sunt sefii de consilii care au avut sau au probleme cu legea

El a afirmat ca nu a fost chemat si nu a participat la o intalnire intre presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, si presedintii de organizatii.