MARIAN PETRACHE a dezvaluit cum poate IOHANNIS sa castige alegerile

MARIAN PETRACHE, PRESEDINTE CJ ILFOV, AUDIERE IPJ ILFOV, FRAUDA ALEGERI PREZIDETIALE, PLANGERE PENALA

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a explicat, ce trebuie sa faca Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale.

“Eu cred ca romanii ar trebui sa fie interesati de aceasta campanie, trebuie sa facem presiune pe candidati sa-i descoperim cat mai mult. KLAUS IOHANNIS, ca sa folosesc o expresie a dlui Basescu, trebuie <<sa se lase dezbracat>>. Sa se lase cunoscut mai bine, astfel ca romanii sa stie ce aleg”, sustine MARIAN PETRACHE intr-un interviu ziare.com, citat de psnews.ro.

Citeste si: MARIAN PETRACHE EXPLICA REZULTATELE SLABE OBTINUTE DE IOHANNIS IN MAI MULTE JUDETE

Intrebat daca refacerea USL ar reprezenta un pericol pentru fuziunea dintre PNL si PDL, PETRACHE a admis ca unii lideri ai ACL ar putea sa treaca de partea actualei coalitii guvernamentale.

“Nu va castiga dl Ponta si nu mi-e teama. Fuziunea e realizata 100%, e posibil ca unii sa paraseasca partidul, dar partidul asta e. PDL nu mai exista”, a punctat seful CJ Ilfov.

MARIAN PETRACHE a oferit si un pronostic pentru finala prezidentiala din 16 noiembrie, precizand ca IOHANNIS va castiga la doua procente in fata lui Ponta.

Citeste si: LIDERII ACL S-AU INTRUNIT INTR-O NOUA SEDINTA LA PALATUL PARLAMENTULUI. UPDATE

“51% IOHANNIS – 49% PONTA. Era bine sa fie un scor mai mare, dar trebuie sa ne luptam sa convingem jumatate din Romania ca nu este adevarata nici povestea cu pensiile, nici cuponul nu vine de la Ponta, ci de la UE si indiferent cine e la guvernare romanii cu situatie precara il vor primi. Voturile se iau creand un sentiment. PSD, jenant, a venit cu sentimentul fricii”, a declarat secretarul general al PNL.