MARIAN PETRACHE, audiat la POLITIE in legatura cu posibilele FRAUDE de la PREZIDENTIALE

MARIAN PETRACHE, PRESEDINTE CJ ILFOV, AUDIERE IPJ ILFOV, FRAUDA ALEGERI PREZIDETIALE, PLANGERE PENALA

MARIAN PETRACHE, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, s-a prezentat vineri dminieata la sediul IPJ Ilfov pentru a da explicatii in ancheta referitoare la posibile FRAUDE de la ALEGERILE PREZIDENTIALE din noiembrie 2014

”In alegerile prezidentiale PNL a avut un soft care, in timp real, spunea cine voteaza multiplu si se facea automat plangere penala. In tara au fost identificate in felul acesta vreo 4000 de pesoane care au votat multiplu si trebuie sa mergem sa dam declaratii pentru acele situatii”, a spus presedintele CJ Ilfov. 

CITESTE SI: Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, contesta in instanta fuziunea PNL-PDL la municipiu

”La Ilfov, am fost chemat pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din 2014 , la o sesizare facuta de noi legata de desfasurarea alegerilor si de o plangere facuta de PSD la alegerile europarlamentare”, a mai spus MARIAN PETRACHE. 

Intrebat daca este de parere ca s-au FRAUDAT ALEGERILE PREZIDENTIALE, MARIAN PETRACHE a spus ca in opinia sa acestea s-au desfasurat in conditii normale. ”Daca la 11 milioane au fost 4.000 de persoane, inseamna ca alegerile sau fost in conditii normale”, a precizat MARIAN PETRACHE. 

CITESTE SI: DEZVALUIRI INCENDIARE Liberalul MARIAN PETRACHE implicat in COMBINATII IMOBILIARE. DOCUMENT

Sursa foto: realitatea.net