MARIAN PETRACHE explica rezultatele slabe obtinute de IOHANNIS in mai multe judete

Liderul PNL Marian Petreache a explicat care a fost cauza pentru care candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut un scor mai mic decat Victor Ponta in mai multe judete considerate a fi fiefuri ACL.

In opinia secretarului general al PNL de vina a fost fluturasul distribuit de PSD, in care era scris ca Iohannis va taia pensiile.

Citeste si: SCANDALOS! RASTURNARE DE SITUATIE LA 24 DE ORE DE LA ALEGERI. CE S-A INTAMPLAT CU PONTA!

“Dupa votul de duminica, am avut o analiza a rezultatelor. Avem o intalnire cu presedintii de filiale din sud, joi cu cei din Ardeal, iar vineri cu cei din Moldova. Nu m-am asteptat la aceste rezultate. Am avut de infruntat o campanie murdara pe care au dus-o cei din PSD. A fost acel fluturas cu Iohannis care vrea sa taie pensiile. Ne-a afectat. Ne-a creat o paguba. Iar noi nu l-am contracarat la timp. Asta a fost inclusiv la mine in Ilfov. Si acel fluturas a fost principala cauza”, a spus Marian Petrache potrivit realitatea.net.

Liderul PNL a mai afirmat ca nu poate sa fuga de raspundere, dupa ce in Ilfov, judet in care este sef al Consiliului Judetea, PNL a avut 27,1% din voturi, in timp ce PSD a obtinut 39,97%.

Citeste si: LIDERII ACL S-AU INTRUNIT INTR-O NOUA SEDINTA LA PALATUL PARLAMENTULUI. UPDATE

“Eu nu pot sa fug de raspundere, acele fluturase nu au fost distribuite doar pe plan local. Din discutiile pe care le-am avut cu colegii mei din judet, acestea au fost distribuite strategic, noi nu am dus o campanie pentru a le contracara la timp. In plus mai sunt si efectele ordonatei 55, cu trasesimul electoral, cu primarii care au plecat la PSD”, a completat Petrache.