MARIAN PETRACHE: Majoritatea parlamentara nu mai este posibila in acest moment

PNL  renunta la preluarea guvernarii prin schimbarea majoritatii parlamentare, dar se intareste in interiorul partidului ideea de ALEGERI ANTICIPATE. MAJORITATEA PARLAMENTARA nu ar mai fi posibila in acest moment, avand in vedere ca exista doua curente in politica romaneasca in ceea ce priveste justitia: de acord cu toate cererile justitiei facute in Parlament si impotriva acestor cereri.

„Motiv pentru care e greu sa mai faci astazi o MAJORITATE PARLAMENTARA, in aceste conditii. De fapt, in PNL au fost doua curente, dupa alegerile prezidentiale. Un curent care acum a inceput sa se intareasca, acela care cerea alegeri anticipate pentru ca era firesc sa se intample asa. In toata lumea civilizata, dupa un esec aveau loc si alegeri parlamentare. Si al doilea curent, acesta de a prelua guvernarea foarte rapid, printr-o schimbare a MAJORITATII PARLAMENTARE. Cred ca va fi din ce in ce mai greu sa facem aceasta majoritate parlamentara”, a spus MARIAN PETRACHE, secretarul general al PNL, citat de Digi 24.

CITESTE SI: VASILE BLAGA: Mi-as dori sa intram la GUVERNARE de PASTI

In ceea ce priveste o alianta cu gruparea Mircea Geoana-Marian Vanghelie, MARIAN PETRACHE a afirmat ca presedintele KLAUS IOHANNIS nu va putea pune in aplicare programul pe care l-a adus in atentia publica in timpul campaniei electorale, daca se va alia cu alt partid aflat la guvernare, si nu cu PNL.

Sursa foto: pnl.ro