MARIAN PETRACHE (PNL): Lui BASESCU i-ar sta foarte bine in HAINA PENSIONARULUI

Secretarul general al PNL, MARIAN PETRACHE, a declarat sambata, dupa CONGRESUL PARTIDULUI MISCAREA POPULARA in care TRAIAN BASESCU a fost ales presedinte al formatiunii, ca fostul presedinte “putea sa aiba decenta de A FACE UN PAS IN SPATE”, aratand ca, in opinia sa, revenirea lui in politica are la baza INTERES PERSONAL si nu INTERESUL ROMANILOR.

Comunicatul de presa al secretarului general al PNL Marian Petrache

“Marea inscaunare a lui Traian Basescu de astazi nu a mai surprins pe nimeni. Acesta a fost mentorul politic al PMP, chiar si fara carnet de partid, inca din momentul in care formatiunea a luat fiinta. Dupa 10 ani in care a condus Romania intr-un mod discretionar si dupa toata nemultumirea societatii, Traian Basescu putea sa aiba decenta de a face un pas in spate. Mi-e greu sa cred ca, dupa 10 ani de scandal si haos, si mai ales dupa cei 7,4 milioane de oameni care i-au spus sa plece acasa, Traian Basescu mai poate sa ofere o directie romanilor.

CITESTE SI: CONGRESUL PMP: TRAIAN BASESCU a fost ales presedintele MISCARII POPULARE. UPDATE

Intrebarea fireasca pe care oricare dintre noi si-o pune este: pentru ce a revenit Traian Basescu in politica? De un lucru sunt convins: acela ca nu a revenit pentru interesul romanilor, ci pentru interesul lui personal. Daca mai reprezinta si un alt interes, la fel de convins sunt ca il vom descoperi in curand.

Fostul presedinte, prin orice iesire publica si mutare pe scena politica, insista sa ramana in atentia spatiului public. Cred, si nu este doar parerea mea, ca lui Traian Basescu i-ar sta foarte bine in haina pensionarului.”

Sursa foto: ampress