Marian Petrache: Ponta arata ca vrea sa continue sistemul bazat pe functii al lui Traian Basescu

Marian Petrache a declarat, astazi, ca Victor Ponta si PSD incearca sa continue sistemul bazat pe functii al presedintelui Traian Basescu.

“Prin mesajul premierului Ponta, transmis prin intermediul unei retele de socializare, acesta nu s-a adresat electoratului PNL sau al USL, asa cum a vrut sa lase de inteles. Destinatarii acestui mesaj au fost cei care detin functii din partea PNL, fiind un avertisment adresat acestora in eventualitatea ruperii USL. Prin astfel de mesaje, Victor Ponta si PSD incearca sa continue sistemul bazat pe functii al lui Traian Basescu. Electoratul PNL si al USL nu este preocupat de cine se afla in functii, atat timp cat se asigura o buna guvernare”, se arata intr-o declaratie de presa a presedintelui PNL Ilfov.

Citeste si: Ce se va intampla cu Guvernul, daca PNL se retrage

Petrache ii transmite lui Ponta ca PNL este un partid unit, iar aceste mesaje nu pot influenta in niciun fel activitatea partidului.

“Chiar si saptamana trecuta PNL a dat un semnal de unitate si solidaritate, in urma Biroului Politic. PNL vrea ca proiectul USL sa continue, pentru ca angajamentele luate in fata romanilor sa fie duse la capat”, a precizat Petrache.

Premierul Victor Ponta a postat luni pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care le spunea alegatorilor PNL si USL ca vrea ca liberalii sa ramana in continuare in functiile pe care le detin si sa guverneze impreuna.

“Am un mesaj pentru toti alegatorii PNL si USL: vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara”, a scris primul ministru.