Marian Preda, Miscarea Populara: Avem portile deschise, probabil vor veni si altii

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat, sambata, ca atat fundatia pe care o conduce, cat si partidul care va lua fiinta, isi deschid portile si pentru alti reformisti din PDL care vor sa adere la formatiunea lor, dupa Adrian Papahagi. 

“Probabil vor veni si altii. Dar, dupa cum v-am spus, noi avem portile deschise si la fundatie, si la partid, avem criteriile pe care le-am anuntat de fiecare data si, daca vin spre noi solicitari, le analizam si decidem in consecinta”,  a spus Preda, citat de Agerpres.

Marian Preda a mai precizat ca Adrian Papahagi s-a alaturat Miscarii Populare fara niciun fel de conditii si l-a caracterizat pe acesta ca fiind o persoana tanara, foarte bine educata si cu valori de centru-dreapta.

“Este o persoana tanara, foarte bine educata, are valori de centru-dreapta compatibile cu valorile noastre, a fost alaturi de domnul presedinte (Traian Basescu – n.r.) in anul anterior. Mi-a spus ca doreste sa intre in acest proiect fara niciun fel de conditii. Oamenii care respecta aceste patru criterii – competenta profesionala, integritate, aderenta la valorile si programul fundatiei si disponibilitate pentru activitate voluntara – sunt bineveniti”, a mai spus Preda.

Reamintim ca fostul consilier la Ministerul de Externe, Adrian Papahagi si-a anuntat, vineri, demisia din PDL si transferul la Miscarea Populara, potrivit unei postari facute pe pagina sa de Facebook.

Citeste aici mai mult despre demisia lui Adrian Papahagi