MARIAN PREDA s-a retras de la presedintia Fundatiei Miscarea Populara

MARIAN PREDA s-a RETRAS din functia de presedinte al Fundatiei Miscarea Populara. Sociolog de profesie, PREDA a declarat pentru postul B1 Tv ca, din punctul sau de vedere, “clasa politica nu se poate schimba din interior”.

MARIAN PREDA si-a argumentat aceasta RETRAGERE dupa 14 luni petrecute in fruntea Fundatiei Miscarea Populara prin faptul ca odata cu infiintarea Partidului Miscarea Populara (PMP), rolul fundatiei a scazut, membrii formatiunii politice preluand majoritatea prerogativelor pe care le avea fundatia.

Citeste si: Elena Udrea, aleasa noul PRESEDINTE al PMP. UPDATE

“Desi nu este principalul motiv, unul dintre lucrurile care m-au determinat sa ma RETRAG este absenta mai multor membri cu caracter REFORMATOR in PMP. Nu ma voi dezice de PMP, dar ma voi RETRAGE in turnul meu academic dupa aceasta postura vremelnica pe care am ocupat-o cateva luni. Consider ca din mediul academic pot ajuta mai mult partidul decat o puteam face din cadrul fundatiei sau partidului. Nu sunt singurul om din cadrul Fundatiei Miscarea Populara care a ales sa faca un pas in spate”, a mai spus MARIAN PREDA in cadrul interventiei telefonice pe care a avut-o la postul de televiziune amintit.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU, anuntat de Udrea drept candidatul PMP la prezidentiale 

“Asta nu inseamna ca ma voi inscrie in alt partid dar, ma vad nevoit sa subliniez, eu voi sprijini toate activitatile si proiectele fundatiei in continuare. Voi ramane in postura de membru fondator si voi fi consultat pentru orice problema”, a conchis MARIAN PREDA.

Sursa foto: cugetliber.ro