MARIAN RADA, numit ANTRENOR la Rapid in locul lui IONEL GANEA. UPDATE

MARIAN RADA a fost numit ca ANTRENOR al echipei de fotbal Rapid Bucuresti, in locul lui IONEL GANEA, potrivit paginii de Facebook a clubului giulestean.

UPDATE 10.32: Directorul tehnic al FC Rapid, MARIAN RADA, a declarat, luni, ca nu a acceptat inca functia de antrenor detinuta pana in prezent de IONEL GANEA, precizand ca pentru a fi de acord va pune anumite conditii, deoarece nu mai vrea sa fie “bataia de joc a tuturor”.

“Eu nu sunt antrenor principal acum. Stiu, am auzit si eu ca spun (n.r. – membrii conducerii FC Rapid) ca preiau echipa. Forteaza si ei, dar eu nu mai vreau asa, m-am saturat. Nu vreau sa fiu pus doua zile si in a treia sa imi spuna ca nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai (n.r.- Cristian Pustai), l-au sunat pe Andone (n.r. – Ioan Andone), au fost refuzati si ce-au zis: «Gata, il punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau asa”, a afirmat Rada, citat de Mediafax.

Tehnicianul a afirmat ca a vorbit la telefon cu actionarul majoritar Valerii Moraru si i-a transmis acestuia sa organizeze concurs de CV-uri pentru postul de antrenor principal, asa cum s-a intamplat la numirea lui Ionel Ganea. “M-a sunat si am vorbit putin la telefon. I-am zis ca nu stiu ce o sa fac si ca maine o sa ma ocup de echipa ca si pana acum, adica din postura de director tehnic. I-am spus sa organizeze concurs de CV-uri. Pai nu asa spune Legea Insolventei? Si doar nu o sa incalcam legea acum. Sa faca ei concurs, imi depun CV-ul si sa il aleaga pe care e mai bun”, a precizat directorul tehnic.

MARIAN RADA a adaugat ca una din principalele conditii pe care le va pune la intalnirea de marti cu actionarul Valerii Moraru este sa plateasca salariile restante ale jucatorilor care au obtinut promovarea in Liga I si care inca sunt in lot. “E greu si nu pot sa iau o echipa in mijlocul turului de campionat. Nu vreau sa lucrez cu jucatori nemultumiti pentru ca atunci nu poti sa garantezi niciun rezultat. O sa cer sa se ajunga cu plata la zi catre jucatori. Cum sa faci unitate de grup cand jucatorii veniti acum o luna-doua sunt la zi cu banii, iar aia vechi, care, culmea, au promovat echipa asta fara sa fie platiti, au de primit din urma opt-noua salarii? Sa ii aduca pe toti la acelasi nivel cu banii si atunci ii iau”, a mai afirmat Rada.

Astfel, incepand de luni, IONEL GANEA nu mai este ANTRENORUL Rapidului. “De echipa se va ocupa Marian Rada. Am incheiat contractul cu Ganea pe cale amiabila”, a declarat presedintele Nicolae Stanciu.

Citeste si: VALERII MORARU s-a hotarat asupra noului antrenor al RAPIDULUI

Dupa noua etape, Rapid ocupa locul 14 in clasament, cu opt puncte (doua victorii, doua egaluri, cinci infrangeri). Sambata seara, Dinamo a invins Rapid cu 3-0, chiar in Giulesti.

Citeste si: LIGA I: DINAMO a INVINS pe RAPID cu scorul de 3-0

Rapid este a zecea echipa care isi schimba ANTRENORUL in acest sezon al Ligii I, dupa Ceahlaul, FC Brasov, Viitorul Constanta, CSMS Iasi, CS Universitatea Craiova, FC Universitatea Cluj-Napoca, Otelul Galati, Petrolul Ploiesti si ASA Tagu Mures.

Sursa foto: expresspress.ro