Marian Râlea n-a murit! Magicianul este bine mersi la filmări! Știre falsă

Marian Râlea nu a murit! Artistul cunoscut pentru rolul “Magicianul” din emisiunile pentru copii de la inceputul anilor ’90 este ok. Știrea falsă a fost postată de mai multe publicații on-line.

PRO TV este postul de televiziune care a anunțat, în premieră, că Marian Râlea a murit. Actorul a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea, în urmă cu câteva momente, declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.

“M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat actorul Marian Râlea.

Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti în 1982, ca şef de promoţie. Începând din 1990, a realizat emisiuni la TVR, printre care celebra emisiune pentru copii ,,Magicianul”, devenită mai târziu ,,Abracadabra”. Emisiunea a debutat pe postul TVR 1, iar din 1996, s-a mutat pe postul Pro TV, unde a fost difuzată până în 2001.

Sursa foto: cinemagia