MARIAN VAGHELIE, VIZITAT de OANA NICOLESCU MIZIL in arestul Politiei Capitalei

MARIAN VANGELIE a fost vizitat joi la pranz in Arestul Central al Politiei Capitalei de iubita sa, OANA NICULESCU MIZIL.

MARIAN VANGHELIE a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au emis, sambata, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele lui Marian Vanghelie. Edilul a fost dus cu duba in arestul Politiei Capitalei.

Citeste si: Decizie MAI: Elicopterele SMURD zboara din nou

Procurorii DNA au cerut vineri arestarea preventiva a primarului MARIAN VANGHELIE, dupa ce joi au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a spus vineri, la intrarea in sediul ICCJ, ca are ”un loc in celula pentru Ponta si Oprea”.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC SIBIU: MIRCEA DUSA i-a vizitat pe cei doi MILITARI RANITI

Procurorii DNA sustin ca din 2007 pana in prezent, MARIAN VANGHELIE, in schimbul unor foloase materiale, l-a ajutat pe omul de afaceri Marian Dumitru sa obtina, pentru societatile pe care acesta din urma le controleaza, acordarea a numeroase contracte de lucrari publice, contracte in valoare totala de aproximativ doua miliarde de lei. Pentru atribuirea si plata contractelor de executie de lucrari publice Vanghelie a perceput un “comision” de aproximativ 20 la suta din valoarea contractelor incheiate intre Primaria Sectorului 5 si institutii din subordinea acesteia, pe de o parte, si societatile controlate de catre omul de afaceri, pe de alta parte.

Sursa foto: wowbiz.ro