MARIAN VANGHELE REVINE IN FORTA! PRIMARUL SUSPENDAT este presedinte de PARTID

Primarul suspendat al Primariei Sectorului 5, MARIAN VAGHELIE, si-a anuntat revenirea in politica, joi, la Palatul Parlamentului, acolo unde a vorbit despre refacerea stangii din Romania, inconjurat de parlamentarii Razvan Rotaru, Iacob Puscas si Radu Popa si cativa lideri sindicali.

Practic, MARIAN VANGHELIE preia conducerea Partidului Dreptatii Sociale (PDS), condus pana acum de Ion Sasu, prezent si el la conferinta de presa, care a anuntat ca se suspenda. MARIAN VANGHELIE a refuzat sa vorbeasca despre o candidatura, insa nu a exclus posibilitatea de a candida la Primaria Generala a Capitalei.

MARIAN VANGHELIE a declarat ca este sigur ca dosarul sau este “din cauza lui Victor Ponta si a domnului Oprea”. MARIAN VANGHELIE a anuntat ca noul PDS va desemna candidati pentru toate sectoarele si pentru Primaria Capitalei: “Si atunci veti vedea daca candidez”.

„Este un grup desprins din PSD, membrii din PSD unii i-am gasit in PSD unii sunt mai vechi decat sunt eu. Sunt oameni care reprezinta sindicatele din Romania.  Vom avea o intalnire de 6000 de oameni la Sala Palatului, congres, si veti vedea cati oameni din PSD sunt alaturi de noi, in aproximativ 3 saptamani”, a mai spus MARIAN VANGHELIE.  

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea