MARIAN VANGHELIE a castigat PRIMA BATALIE cu ANI si poate PASTRA banii pe care nu i-a justificat

MARIAN VANGHELIE a castigat, miercuri, procesul cu Agentia Nationala de Integritate (ANI), care a cerut justificarea averii edilului.

Astfel, lui MARIAN VANGHELIE nu-i vor fi confiscati cei 200.000 de euro care nu pot fi justificati. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva. ANI a anuntat ca va face recurs.

Citeste si: ATAC FARA PRECEDENT! VANGHELIE il acuza pe OPREA ca FABRICA DOSARE PENALE

Inspectorii ANI au constatat in anul 2013 ca primarul Sectorului 5 nu poate justifica 180.000 de euro din averea sa. ANI a descoperit o diferenta de nu mai putin de 787.246, 55 de lei (aproximativ 180.300,59 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada 2008-2011. In perioada evaluata, MARIAN VANGHELIE a realizat venituri de 253.199 de lei, iar modificarile patrimoniale intervenite in aceeasi perioada au fost in cuantum de 1.040.445,45 de lei.

Citeste si: Vanghelie: Nu poti spune de dimineata pana seara ca tot ce face Basescu e gresit. Iohannis inspira seriozitate

In cazul sau, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de MARIAN VANGHELIE in perioada exercitarii functiei de primar.

Sursa foto: ampress.ro