MARIAN VANGHELIE a facut pierduti banii de deszapezire si salubrizare in ultimii trei ani

Foto: Mondo News

MARIAN VANGHELIE, edilul Sectorului 5 solicita, in ultimii trei ani,  Municipalitatii sa mature si sa deszapezeasca strazile pe care le administreaza, pe motiv ca nu mai are bani, informeaza Evenimentul Zilei.

Alesii generali i-au cerut sa dovedeasca, dar edilul PSD tine la secret bugetul de ani de zile. Pe strazi sunt munti de gunoaie, iar acum vine zapada. Alesii generali ai Capitalei voteaza de trei ani contracte pe banda rulanta de extrema urgenta pentru maturarea si deszapezirea Sectorului 5 al Capitalei.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE are probleme cu ANI! Edilul nu poate justifica o suma URIASA 

Motivul: edilul PSD, Marian Vanghelie, nu mai vrea sa curete strazile si a cerut ca alesii generali sa preia salubrizarea sectorului. „Ce putem face? Vine iarna si oamenii nu pot sta asa. Ne spune ca nu are bani, iar cand ii cerem bugetul- nu primim niciun raspuns”, a declarat, pentru EVZ, consilierul general Cornel Pieptea.

Potrivit acestuia, edilul Sectorului 5 nu a facut dovada niciodata, din 2010 si pana in prezent, ca nu are bani ca sa mature si sa curete strazile de zapada. Si alesul Mircea Raicu a explicat ca nu este in regula ceea ce cere edilul, pentru ca fiecare primar de sector, atunci cand a primit in subordine serviciul de salubrizare a primit si banii necesari pentru a putea angaja firme specializate. „Potrivit legii, fiecare edil a primit banii. Vom vedea cum motiveaza, dar nu este in regula sa se ceara procedura de urgenta de fiecare data”, a explicat, pentru EVZ, alesul general Mircea Raicu.

CITESTE SI: INCEPE CURATENIA IN PSD: LISTA NEAGRA a social democratilor este DEFINITIVATA 

Sursa foto: mondo news