MARIAN VANGHELIE a facut SHOW la ICCJ: Sunt natural ca BRANZA de OAIE

MARIAN VANGHELIE, primarul suspendat al Sectorului 5, a fost adus, joi dimineata, in fata magistratilor de la Inalta curte de Casatie si Justitie (ICCJ), acolo unde judecatorii vor lua o decizie finala in cazul masurii judiciare  in care se afla edilul. incearca din nou sa scape de catuse si sa fie cercetat si judecat in libertate.

MARAN VANGHELIE se afla in AREST PREVENTIV de aproximativ patru luni dupa ce a fost acuzat de mai multe INFRACTIUNI de CORUPTIE printre care ABUZ in SERVICIU, LUARE de MITA si SPALARE de BANI.

Dupa ce la inceputul acestei saptamani, MARIAN VANGHELIE a fost trimis in judecata, primarul a incercat, in stilul caracteristic, sa-i convinga pe magistrati sa il puna in AREST la DOMCILIU sau sub CONTROL JUDICIAR.

“Eu nu sunt un om care nu intelege tot ce i se intampla. Puneti-mi toate interdictiile, dar lasati-ma sa ma duc la familia mea si sa ma ocup de acest dosar. Sunt multe povesti in el. Cred in Dumnezeu si cred in dumneavoastra ca reusesc sa va sensibilizez prin atitudinea mea. Sunt natural ca branza de oaie! Vreau sa ies afara cu demnitate.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE a fost TRIMIS in JUDECATA de DNA

Este ultima data cand ma aflu la ICCJ. Ma gandesc ce sa va spun. Sunt sume de zeci de miliarde euro din care nu se regaseste niciun euro. Sunt singurul care sunt arestat. Poate n-am demnitate ca nu mi-am denuntat prietenii, un motiv aprig pentru DNA sa ma retina in arest. Subliniez ca acest dosar a fost creat intr-o perioada foarte scurta. Marea majoritate au fost luati de pe strada, au foat retinuti 24 ore, au dat declaratii impotriva mea si apoi au iesit afara. Nu sunt un pericol public si nici nu ma intereseaza sa vorbesc cu denuntatorii mei. Ii inteleg si pe ei. M-am gandit daca am pe cine sa denunt, cred ca as avea multi prieteni despre care sa scriu pe hartie lucruri reale sau mai putin reale. O sa ajungem ca jumatate din Romania sa denunte cealalta jumatate”, le-a spus MARIAN VANGHELIE judecatorilor INSTANTEI SUPREME.

Sursa foto: obiectiv.info