MARIAN VANGHELIE a incercat sa-I impresioneze pe judecatori cu STUDIILE sale pentru a scapa de AREST

Primarul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, s-a laudat cu STUDIILE sale in tentativa de a-i convinge pe judecatori sa-l lase in libertate.

MARIAN VANGHELIE are o facultate terminata si este student la inca una si a crezut ca acest lucru il va ajuta sa se infatiseze judecatorului care a decis arestarea sa preventiva drept un cetatean model, deloc periculos pentru societate.

Citeste si: NOI DEZVALUIRI din dosarul lui MARIAN VANGHELIE: SPAGA pentru primar era livrata in GENTI DE LAPTOP, in BENZINARII din Sectorul 5

“A solicitat masura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu aratând ca oricare din aceste masuri este suficienta, cu atât mai mult cu cât inculpatul Vanghelie Marian este student la a doua facultate, dovada faptului ca intelege procedura din faza in care se afla si a depus concluzii scrise”, se arata in motivarea judecatorilor privind arestarea preventiva.

Citeste si: MOTIVAREA ARESTARII lui MARIAN VANGHELIE: Banii din SPAGA au fost folositi pentru campania ELENEI BASESCU. REACTIE de la EBA

MARIAN VANGHELIE si-a luat diploma de Bacalaureat la 33 de ani, iar ulterior nimic nu l-a mai oprit din ascensiunea sa catre studiile superioare. S-a inscris la doua facultati, una de Drept si una de Stiinte Economice, dar a terminat-o doar pe prima.

Sursa foto: ziuanews.ro