MARIAN VANGHELIE a lansat un nou ATAC DUR la adresa lui LIVIU DRAGNEA

MARIAN VANGHELIE il ataca dur pe LIVIU DRAGNEA. Candidatul la Primaria Sectorului 5 l-a acuzat pe DRAGNEA de lipsa de curaj. MARIAN VANGHELIE s-a aratat deranjat si de faptul ca PSD si PNL s-au coalizat pentru a elimina partidele mici si candidatii independenti. Liderul Partidului Dreptatii Sociale a mai afirmat pentru postul B1 TV si ca nu are nicio emotie pentru alegerile din luna iunie.

”Domnul Dragnea… daca dumneavoastra il legati pe domnul Dragnea de cuvantul curaj, inseamna ca eu ma urc pe cladirea asta si sar de la etaj. Nu i l-a dat Dumnezeu. Aici ca si demnitatea: o ai sau nu o ai. Nu poti sa o cumperi de nicaieri, nu o gasesti. Asa crede el ca asa a invatat in Teleorman sa faca politica si crede ca Romania se poate transforma dupa Teleorman”, a sustinut acesta.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA VREA SA-L INLOCUIASCA PE ZGONEA CU PONTA IN FRUNTEA CAMEREI DEPUTATILOR

MARIAN VANGHELIE s-a aratat deranjat si de faptul ca PSD si PNL s-au coalizat si urmaresc sa elimine din alegerile viitoare partidele mici si candidatii independenti.

”Partidele mari cu candidati mici au incercat sa elimine partide mici cu candidati mari sau independenti. E o harababura in toata tara. Au incercat sa-i elimine pe toti cei care ar fi putut sa le fure voturi. PNL cu cei care nu ii plac pe dreapta, PSD cu cei care nu ii plac pe stanga si asa mai departe”, a explicat liderul PDS.

Sursa foto: jurnalul