MARIAN VANGHELIE a fost AUDIAT la DNA

Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, a fost adus miercuri dupa-amiaza din arestul Politiei Capitalei cu duba la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori.

UPDATE 19.06: MARIAN VANGHELIE a fost scos din sediul DNA si a fost urcat din nou in duba pentru a fi dus inapoi in arestul Politei Capitalei.

MARIAN VANGHELIE a fost arestat preventiv pe 14 martie, el fiind acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE a incercat sa-I impresioneze pe judecatori cu STUDIILE sale pentru a scapa de AREST

“In perioada 2007 — prezent, inculpatul Vanghelie, in schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri sa obtina, pentru societatile pe care acesta din urma le controleaza, acordarea a numeroase contracte de lucrari publice, contracte in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea si plata contractelor de executie de lucrari publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un ‘comision’ de aproximativ 20% din valoarea contractelor incheiate intre primaria Sectorului 5 si institutii din subordinea acesteia, pe de o parte, si societatile controlate de catre omul de afaceri, pe de alta parte”, sustine DNA.

Citeste si: NOI DEZVALUIRI din dosarul lui MARIAN VANGHELIE: SPAGA pentru primar era livrata in GENTI DE LAPTOP, in BENZINARII din Sectorul 5

“’Comisionul” respectiv a fost platit de catre omul de afaceri Dumitru Marin lui MARIAN VANGHELIE, prin intermediul lui Mircea-Sorin Niculae (varul primarului Vanghelie) si a unei alte persoane apropiate lor, mai spun procurorii.