MARIAN VANGHELIE, de neoprit: PONTA – un las, DRAGNEA – un mascarici!

MARIAN VANGHELIE, primarul Sectorului 5 proaspat exclus din Partidul Social Democrat (PSD), este de neoprit. Edilul bucurestean a continuat, vineri dimineata, atacurile dure lansate impotriva “calailor” sai Victor Ponta si Liviu Dragnea pe care ii caracterizeaza cat se poate de plastic, “un las si un mascarici”.

Vanghelie a declarat, intr-o interventie la postul Digi24, ca intentioneaza sa isi faca un ONG, dar si faptul ca Ponta, Dragnea si Ghita ii poarta sambetele si veteranului social democrat, Ion Iliescu.

CITESTE SI: Vanghelie: Legea amnistiei era pentru Sebastian Ghita 

”Aseara am primit aproape 1000 de mesaje din tara de la parlamentari, consilieri si primari, care  isi fac griji pentru ce se intampla in partid. Ma gandesc sa imi fac un ONG ca sa pot comunica cu acestia. Ponta este unul din cei mai mari mincinosi pe care i-am vazut in viata. Nu are barbatia sa spuna lucrurile in fata. a plecat in Dubai ca un las in loc sa stea sa vorbeasca cu grupurile parlamentare. L-a lasat pe Dragnea, acest mascarici, sa masluiasca lucrurile in locul lui. Marele lider din Teleorman nu stie altceva sa faca. Nu poste saracul de el! Acest Sebastian, asa zis om de afaceri, suntem de ras, este omul de care este legat primul ministru al tarii, e omul pe care premierul il consulta la prima ora dimineata” a declarat Vanghelie la Digi24.

CITESTE SI: VANGHELIE: PONTA sa plece acasa. Am sa fac toate demersurile pana cand o sa-l vad plecat 

”Mi s-a reprosat de ce am dat declaratii. La un moment dat s-a stabilit ca cine mai da declaratii va fi dat afara. Dragnea si Ghita au declarat in timpul campaniei ca vor candida la sefia partidului, dar in cazul lor nu s-a luat nicio decizie. Sunt prea legati intre ei. Sebastian Ghita  atarna pe la toate usile din Romania, la toti liderii. Cum poate sa vina sa ii ceara lui Ion Iliescu sa paraseasca partidul?! Este incredibil! Daca ei cred ca pot aranja un vot cu 5000 de oameni, nici nu o sa ajunga la microfon ca o sa ii huiduie sala. Ion Iliescu e printre putinii care s-a comportat ca un lider adevarat. A incercat sa il faca pe Ponta sa inteleaga ca nu e bine sa se comporte asa. E un lider! O sa fac o intalnire cu foarte multi membri de partid sa vad ce parere au si ce pot sa fac. Sunt de 20 si ceva de ani in acest partid. A fost un aranjament, e prim ministru, poate le mai da ceva bani, sunt foarte multi oameni din administratia locala.In afara de o trompeta a lui Ghita toata lumea din sala era cu capul in jos. Pot fi mai multi care ar putea sa candideze la sefia partidului, dar cand o sa ii dea pe toti care ii deranjeaza afara atunci o sa organizeze congresul. Poate o sa il dea afara si pe Ion Iliescu”, a mai spus Vanghelie.

Sursa foto: jurnalul.ro