MARIAN VANGHELIE a fost AUDIAT la DNA in dosarul VOTULUI din DIASPORA. UPDATE

MARIAN VANGHELIE, primarul Sectorului 5, este audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acolo unde procurorii anticoruptie l-au citat ca martor in DOSARUL VOTULUI din DIASPORA.

UPDATE 12.12: MARIAN VANGHELIE a declarat la iesirea din sediul DNA ca: “Le-am spus ceea ce am stiut, ceea ce am auzit. Nu am probe, dar am participat la multe discutii. Sunt exat declaratiile pe care le-am facut publice la momentul respectiv. Nimic in plus. O sa ma duc si prin Europa si prin America si o sa le povestesc romanilor de acolo ce stiu. Ponta si Dragnea au fost capii rautatilor. Nu v-am spus eu ca LIVIU DRAGNEA o sa fie curentat la 380? Si nici nu aparuse dosarul atunci!”.

La intrarea in sediul institutiei, MARIAN VANGHELIE a declarat ca nu stie pentru ce a fost chemat dar ca o sa vada. Este foarte posibil ca primarul Sectorului 5 sa fie chestionat de procurori in urma declaratiilor publice pe care le-a facut imediat dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE din noiembrie. In cadrul acestora, MARIAN VANGHELIE sugera ca votul din diaspora nu s-a desfasurat asa cum ar fi trebuit.

“LIVIU DRAGNEA s-a manifestat ca director de campanie si a spus ca daca se fac sectii se pierd alegerile. Prin faptul ca nu au facut acele sectii nu au pierdut doar in diaspora, ci in Romania”, a declarat MARIAN VANGHELIE, la vremea respectiva.

Ulterior, MARIAN VANGHELIE a fost exclus din partid in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc pe 27 noiembrie. Aceeasi soarta au avut-o Mircea Geoana si Dan Sova.

Sursa foto: jurnalul.ro