MARIAN VANGHELIE este cetatean model! Vrea la FACULTATE si sa se ANGAJEZE

MARIAN VANGHELIE vrea sa devina cetatean model! Fostul edil vrea sa mearga la FACULTATE si sa se angajeze! Miercuri, la Tribunalul Bucuresti, a inceput primul termen in procesul lui MARIAN VANGHELIE, informeaza postul Romania Tv.

Fostul primar al sectorului 5, MARIAN VANGHELIE a cerut judecatorilor limitarea CONTROLULUI JUDICIAR, intrucat a primit oferte de munca de la cateva multinationale, dar vrea sa mearga si la cursurile facultatii din Constanta.

MARIAN VANGHELIE i-a solicitat judecatorului sa-i admita o alta modificare a CONTROLULUI JUDICIAR, aceea de a putea sa mearga la Primaria sectorului 5 pentru a-si exercita functia de primar.

„Nu am cerut sa mi se ridice controlul judicat efectiv, ci o limitare, ori mi se da posibilitatea de a ma ocupa de un domeniu, am cateva propuneri de la niste companii internationale. Printre altele sunt anul 2 la facultate in Constanta, am invocate aceste 2 motive ca sa pot pur si simplu sa fac o activitate la care ma proicep. Si activitatea si banii. Sa o luam invers: banii si activitatea”, a spus MARIAN VANGHELIE.

Sursa foto: rtv