MARIAN VANGHELIE incearca sa scape de ARESTUL PREVENTIV

MARIAN VANGHELIE, edilul suspendat al Sectorului 5, a fost adus, joi dimineata, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), acolo unde va incerca, din nou, sa scape de ARESTUL PREVENTIV. La INSTANTA SUPREMA a venit si iubita sa, OANA NICULESCU MIZIL.

MARIAN VANGHELIE a fost ARESTAT PREVENTIV in 14 martie, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de ABUZ in SERVICIU, LUARE de MITA si SPALARE de BANI.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE a lansat un ATAC VIRULENT la adresa lui VICTOR PONTA 

“In perioada 2007 — prezent, inculpatul MARIAN VANGHELIE, in schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri sa obtina, pentru societatile pe care acesta din urma le controleaza, acordarea a numeroase contracte de lucrari publice, contracte in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea si plata contractelor de executie de lucrari publice inculpatul VANGHELIE MARIAN-DANIEL a perceput un ‘comision’ de aproximativ 20% din valoarea contractelor incheiate intre Primaria Sectorului 5 si institutii din subordinea acesteia, pe de o parte, si societatile controlate de omul de afaceri, pe de alta parte”, sustin procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE va ramane inca 30 de zile in AREST PREVENTIV

Sursa foto: jurnalul.ro