Marian VANGHELIE nu mai vrea sa vada MASCATI: Ne SPERIATI familiile!

Marian VANGHELIE nu mai vrea actiuni BRUTALE din partea DNA! Primarul Sectorului 5 crede ca procurorii fac treaba buna, insa considera ca in cazul politicienilor nu este nevoie de mandate cu MASCATI, intrucat se sperie familiile acestora.

 Vanghelie  a mai spus ca in fiecare dimineata se uit la tv sa vada ce arestari mai face DNA  si a punctat ca se gandeste cu groaza la anunturile pe care le face Basescu referitor  la primari suspecti de coruptie.

”Te gandesti cu groaza daca din gura domnului presedinte vine un atac la adresa unui primar din Ilfov. Cred ca politica asta haudiuceasca m-a avantajat. Am practicat-o la un alt nivel. Nu ajuta pe nimeni. Dimneata cred ca cu totii ne uitam sa vedem pe cine aresteaza. Nu cred ca trebuie desfiinta DNA. Cu ajutorul lui Dumnezeu, va spun ca  DNA face si lucruri bune.

Va spun lucrile pozitive. Am luat doua NUP uri pe perioada domnului Morar. Unul la domnul Morar si unul la ”domnul” Kovesi. Din punctul asta de vedere, sunt un om fericit. Viata mi-a demonstrat ca am castigat procese. M-am uitat in legislatia din Franta. Va spun un singur lucru. Este o forma de proportionalitate. Te duci la un om cu mascati cand stii ca face ceva, trafic cu arme ceva.

Te poti duce la un profesor sa il iei cu 10 mascati, nu te duci la un doctor cu mascatii.  Dar vreau sa va spun un lucru cu procurorii. Domle, nu speria familia! Eu, Marian Oprisan, Mazare, suntem barbati! Vrem sa ne batem, ca suntem barbati. Ca doar si Mazare cand a venit in Bucuresti era la masa, astepta sa fie sunat de la DNA,  ca doar nu fugea din Bucuresti”, a spus social democratul in cadrul emisiunii “Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv.