MARIAN VANGHELIE: PONTA DU-TE ACASA! Ce ai facut tu nu si-a permis nimeni

MARIAN VANGHELIE, primarul suspendat al Sectorului 5 si fost lider al PSD Bucuresti, a lansat, joi dimineata, un ATAC VIOLENT la adresa lui VICTOR PONTA, in contextul in care LIVIU DRAGNEA a castigat presedintia interimara a PSD, in detrimentul ROVANEI PLUMB, sustinuta de premier.

“Este un castig pentru PSD schimbarea lui VICTOR PONTA. Plecarea domnului PONTA si a domnului GHITA a eliberat PSD de presiunile domnului OPREA”, a declarat MARIAN VANGHELIE joi dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), acolo unde s-a judecat una dintre contestatiile depuse in dosarul in care a fost ARESTAT PREVENTIV aproape 4 luni.

CITESTE SI: VANGHELIE catre PONTA: Cu ce te SANTAJEAZA GENERALUL ? 

MARIAN VANGHELIE a subliniat ca se bucura ca LIVIU DRAGNEA si VALERIU ZGONEA “au reusit sa faca echipa” pentru conducerea interimara a PSD, dar a adaugat ca nu vrea sa discute acum despre revenirea in partid.

Intrebat despre majoritatea care sustine Guvernul, din care face parte si UNPR-ul condus de GABRIEL OPREA, MARIAN VANGHELIE a sustinut ca UNPR este “un partid construit de OPREA cu PONTA”.

“Veneau parlamentari sa se inscrie la PSD si ii trimitea la UNPR, ii trimitea la domnul Oprea si OPREA spunea ‘Nu il sustin decat pe domnul PONTA’ (…) Acest joc de familie e bine ca s-a oprit”, a dezvaluit MARIAN VANGHELIE, facand trimitere la faptul ca GABRIEL OPREA i-a botezat baiatul lui VICTOR PONTA.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE a lansat un ATAC VIRULENT la adresa lui VICTOR PONTA 

Fostul lider PSD Bucuresti s-a aratat foarte multumit de faptul ca ROVANA PLUMB, sustinuta de premier, a pierdut, miercuri seara, in fata lui LIVIU DRAGNEA. “A fost un vot zdrobitor impotriva lui. VICTOR PONTA, du-te acasa! Ce ai facut tu de-a lungul timpului nu si-a permis nimeni, si am avut lideri puternici”, a adaugat VANGHELIE.

Sursa foto: jurnalul