MARIAN VANGHELIE, prima REACTIE dupa intalnirea OANEI NICULESCU MIZIL cu TRAIAN BASESCU

MARIAN VANGHELIE, edilul suspendat al Sectorului 5, a tinut sa faca o precizare la cateva zile dupa ce televiziunile de stiri autohtone au prezentat cateva imagini cu sotia sa, OANA NICULESCU MIZIL, in care aceasta intra in resedinta fostului presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU.

“Pentru a nu mai da nastere la alte speculatii si scenarii, fac scurte PRECIZARI PENTRU PRESA referitoare la vizita pe care OANA NICULESCU-MIZIL, sotia mea si mama fiicei mele Maria, i-a facut-o domnului presedinte TRAIAN BASESCU. Specific faptul ca a fost o vizita particulara, amicala, in care nu au fost referiri la vremelnicele mele probleme juridice si nici la schimburi sau cumparari de locuinta, sau alte afaceri imobiliare, asa cum s-a speculat in presa. La momentul oportun, voi dezvalui adevaratul motiv pentru care a avut loc aceasta intalnire. Va fi o surpriza!”, a scris MARIAN VANGHELIE pe pagina sa de Facebook.

MARIAN VANGHELIE se afla, in prezent, in AREST la DOMICILIU dupa ce a fost inculpat de DNA intr-un dosar de LUARE de MITA.

Sursa foto: facebook