MARIAN VANGHELIE primea SPAGA in PUNGI DE PLASTIC

Primarul Seuspendat al Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, primea SPAGA in PUNGI DE PLASTIC si se intalnea cu intermediarii in piata, se arata in motivarea deciziei judecatorilor prin care a fost prelungit arestului preventiv in cazul edilului.

Astfel, MARIAN VANGHELIE lua mita in PUNGI DE PLASTIC si se intalnea cu intermediarii care ii aduceau banii in Piata 13 Septembrie din Sectorul 5.

“Dumitru Marin a dat spaga inculpatului Vanghelie Daniel-Marian sub forma remiterii unor bani cash, predati de Dinut Daniel direct inculpatului Niculae Mircea Sorin, declarand ca: «Eu am fost de doua ori de fata cand Dinut i-a dat lui Niculae Mircea Sorin cate o sacosa din plastic plina cu bani in Piata 13 Septembrie, in Soseaua Antiaeriana, sector 5»”, se arata in document.

Citeste si: NOI DEZVALUIRI din dosarul lui MARIAN VANGHELIE: SPAGA pentru primar era livrata in GENTI DE LAPTOP, in BENZINARII din Sectorul 5

De asemenea, din documentul citat reiese ca Vanghelie cerea mita pentru a atribui preferential contracte de tot felul, de la reabilitari de scoli pana la investitii in zone verzi sau canalizare.

“Aceste contracte de achizitie publica au avut ca obiect fie executarea unor lucrari, fie prestarea unor servicii sau livrarea de bunuri, indeosebi: reabilitarea termica a blocurilor, amenajarea de spatii verzi si locuri de joaca si dotarea acestora cu mobilier stradal; refacerea infrastructurii de apa si canalizare si a retelei stradale (lucrari de asfaltare strazi si trotuare); realizarea unei statii de epurare a apei; constructia unei unitatai de invatamant”, se arata in motivarea instantei.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE a incercat sa-I impresioneze pe judecatori cu STUDIILE sale pentru a scapa de AREST

Un alt martor le-a spus procurorilor ca MARIAN VANGHELIE incasa comision de 20 la suta din mai multe contracte, care erau supraevaluate cu 100 la suta.

Sursa foto: libertatea.ro