MARIAN VANGHELIE, primul MESAJ pe Facebook din AREST

Primarul Sectorului 5, MARIAN VANGHELIE, a transmis din arest, prin intermediul echipei sale de comunicare, un MESAJ ce a fost postat pe pagina sa de Facebook prin care doreste sa lamureasca unele acuzatii la adresa sa.

Astfel, MARIAN VANGHELIE spune ca nu a dat niciodata mita sau foloase materiale vreunui om din presa si cu atat mai putin lui Rares Bogdan.

“Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel. Discreditarea acestui om, atat ca jurnalist cat si ca cetatean, de catre postul mincinos Romania TV, provine de la faptul ca a fost printre putinii jurnalisti care a ales sa arate adevarul despre Ponta si relatia lui mafiota cu Ghita, crezand in noua idee de restartare a Romaniei prin alegerea domnului Klauss Iohannis ca Presedinte al Romaniei. Romania TV incearca, prin aceste declaratii marsave si mincinoase, sa acopere infractiunile patronului Sebastian Ghita. Inca o data, specific ca nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan. Este o minciuna si o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita”, scrie MARIAN VANGHELIE.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE sta in CELULA cu un fost COLEG de partid

Edilul Sectorului 5 doreste sa lamureasca si afirmatiile potrivit carora Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina pentru el la presedintele KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: DNA explica de ce apar KLAUS IOHANNIS si Rares Bogdan in referatul de arestare a lui MARIAN VANGHELIE

“Tot in scopul discreditarii acestui jurnalist si, mergand mai departe, in scopul discreditarii a insusi Presedintelui Romaniei, televiziunea Romania TV a dat pe post o alta informatie trunchiata, prezentata neadevarat (pasaje disparate dintr-o stenograma), prezentand o discutie dintre mine si o doamna pe care o cunosc, si anume ca Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina la Presedinte in ceea ce priveste situatia acestei doamne, care imi povestise ca impotriva ei au fost exercitate abuzuri de catre DNA. O cunosc pe aceasta doamna de peste 20 de ani, ca fiind o femeie cinstita si am asigurat-o de tot sprijinul meu, si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei”, mai scrie MARIAN VANGHELIE pe Facebook.

Sursa foto: adevarul.ro