MARIAN VANGHELIE: PSD, o palarie mult prea mare pentru VICTOR PONTA

Atac dur al lui MARIAN VANGHELIE la adresa premierului VICTOR PONTA. Edilul suspendat al Sectorului 5 a declarat ca este dezamagit de ceea ce se intampla astazi pe scena politica si ca PONTA nu era capabil sa conduca PSD, informeaza B1TV. 

Totodata, el a spus ca PONTA a ajuns in fruntea partidului din cauza unor erori facute de Ion Iliescu si Adrian Nastase.

“Sunt putin dezamagit de ce se intampla azi”, iar atunci cand vine vorba despre premier cuvantul dezamagire e “prea elegant”, a declarat VANGHELIE, precizand ca este dezamagit de oamenii care au fost puternici in partid si nu si-au dat seama cat de periculos e PONTA.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE, prima REACTIE dupa intalnirea OANEI NICULESCU MIZIL cu TRAIAN BASESCU

“A fost o palarie prea mare si o jucarie prea complicata pentru el. Uitati-va cum a sfarsit, si-a dat demisia pe Facebook”, a declarat acesta.

De tirul lui VANGHELIE nu a scapat nici Liviu Dragnea pe care il considera doar un lider conjunctural.

“Dragnea e presedinte datorita politicii accidentale pe care a facut-o PONTA. Ce ziceam eu acum 2-3 ani in disputele cu PONTA s-a dovedit ca toti gandeau la fel. Dragnea a fost votat ca a fost vor negativ la adresa lui PONTA, nu ca avea cineva ceva cu Rovana”, a declarat edilul suspendat, referindu-se la votul pentru preluarea conducerii interimare a PSD, dupa ce premierul si-a dat demisia.

CITESTE SI: VANGHELIE DESPRE OPRESCU: II UREZ SANATATE, doar NEBUNII se bucura de raul altuia 

“Victor a adus langa el numai lideri puternici, unu si unu, i-ati vazut. Guvernul e ales pe spranceanu, daca vine un ministru important dintr-o tara, toti la un loc nu fac cat ala”, a mai spus acesta.

Sursa foto: adevarul