Marian Vanghelie revine în forță! Fost edil lansează un atac dur la adresa premierului Dăncilă

Marian Vanghelie a revenit în forță și a lansat un atac dur, duminică seara la Realitatea Tv, la adresa premierului Viorica Dăncilă. Fostul primar al sectorului 5, este de părere că Viorica Dăncilă nu are de căuta în funcţia de premier.

Singurele lucruri care o recomandă sunt „vocea și talentul”, a remarcat, ironic, Vanghelie la Realitatea Tv. Marian Vanghelie a afirmat că, în afară de loialitate faţă de grupul de persoane şi interese ce s-a constiuit în jurul lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă nu are nicio altă calitate, cu atât mai puţin acelea necesare unui şef de guvern.

 „A fost o femeie loială. Din punct de vedere uman, nu am ce să-i reproșez femeii.”, a spus Marian Vanghelie. Întrebat ce o recomandă pentru funcția de premier, fostul edil a răspuns: „Vocea și talentul”.

„Nu o recomandă nimic, fără să fiu răutăcios. Premierul României trebuie să arate într-un fel, trebuie să vorbească într-un fel, trebuie să aibă puterea să înțeleagă toate soluțiile economice pentru această țară”, a continuat Marian Vanghelie, conform sursei citate.

Sursa foto: realitatea