MARIAN VANGHELIE s-a prezentat la TRIBUNALUL BUCURESTI pentru audiere

MARIAN VANGHELIE a ajuns cu intarziere, miercuri dimineata,  in fata judecatorilor! Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca un nou termen in dosarul in care primarul suspendat al sectorului 5 este cercetat pentru fapte de coruptie.  La termenul precedent, MARIAN VANGHELIE a lipsit de la proces dupa ce a suferit o criza renala si a fost dus la spital.

“Sunt bulversati. Nici nu stiu ce sa zica, daca sa se certe cu DNA-ul sau e bine sa spuna adevarul. In Romania, statul de drept functioneaza foarte, foarte bine si nimeni nu sugereaza, nimeni nu a fost amenintat. Toti vor sa fie cercetati si condamnati, daca se poate. Sunt la cerere. Am intarziat un sfert de ora, iar de aici, bulversarea. E corect, am gresit. Avea dreptate, nu puteam sa-i spun ca am stat in trafic.”, a declarat MARIAN VANGHELIE jurnalistilor prezenti.

CITESTE SI: VANGHELIE ESTE SUPARAT CA NU ESTE NICI MACAR SUSPECT IN DOSARUL LISTELOR ELECTORALE

MARIAN VANGHELIE a fost intrebat despre ancheta care a pornit in urma cu o saptamana. El a luat peste picioar acest lucru, spunand ca ISIS-ul s-a implicat in Partidul Dreptatii Sociale, si ca au manipulat alegerile pentru ca Adrian Severin sa nu castige cursa electorala.

“Eu cred ca cei din ISIS s-au inscris in Partidul Dreptatii Sociale si au fost cautati pentru ca Adrian Severin sa nu castige alegerile. Intrand in UE, cei din ISIS il pot spijini pe Adrian Severin sa castige alegerile. Implicarea lui Adrian Severin cu ISIS a dus la perchezitiile respective”, a continuat ironic MARIAN VANGHELIE.

Sursa foto: gandul