MARIAN VANGHELIE si RADU MAZARE sunt colegi de celula in “BECIUL DOMNESC”

MARIAN VANGHELIE si RADU MAZARE au numeroase lucruri in comun! Ambii sunt fost PSD-isti cu greutate, amandoi sunt PRIMARI si SUSPENDATI din functie, ambii sunt URMARITI PENALI pentru cam acelasi gen de fapte iar acum sunt si colegi de celula in “BECIUL DOMNESC” asa cum denumea, extrem de plastic, RADU MAZARE Arestul Politiei Capitalei in urma cu cateva zile, informeaza postul B1 Tv.

Inalta Curte a decis pe 14 martie arestarea preventiva a primarului MARIAN VANGHELIE, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. MARIAN VANGHELIE este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE, SUSPEDAT din functia de PRIMAR al Sectorului 5. MOTIVAREA deciziei 

RADU MAZARE, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-ar fi sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat luni de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani, 

Sursa foto: realitatea.net