Urmatorul termen in procesul lui MARIAN VANGHELIE va avea loc in data de 6 octombrie. UPDATE

MARIAN VANGHELIE, edilul suspendata al Sectorului 5, va ajunge vineri in fata magistratilor de la TRIBUNALUL BUCURESTI, in dosarul in care este acuzat de acuzat de ABUZ in SERVICIU, LUARE de MITA si SPALARE de BANI.

UPDATE 13.05: Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au acceptat solicitarea inaintata de MARIAN VANGHELIE si au amanat termenul de judecata pentru data de 6 octombrie. Scuza edilului suspendat al Sectorului 5 a fost legata de faptul ca a durat mai mult  sa-si gaseasca avocat decat se credea initial. MARIAN VANGHELIE este reprezentat in instanta de avocatul CRISTIAN ENE. 

Conform procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in perioada 2006 – 2014, primarul MARIAN VANGHELIE ar fi cerut si primit de la omul de afaceri MARIAN DUMITRU foloase materiale in valoare de peste 30 de milioane de euro.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE VA ASISTA LA NASTEREA FETITEI SALE DIN POSTURA DE OM LIBER

In schimbul acestui comision, ce reprezenta 20% din incasari, MARIAN VANGHELIE l-ar fi ajutat pe afaceristul MARIAN DUMITRU sa semneze mai multe contracte cu Primaria Sectorului 5. Dupa patru luni petrecute in AREST PREVENTIV, MARIAN VANGHELIE se afla in AREST la DOMCILIU din data de 10 iulie.

Sursa foto: realitatea