MARIAN VANGHELIE vrea sa scape de ARESTUL la DOMICILIU. Motive: botezul fetitei si cariera universitara!

MARIAN VANGHELIE, primarul suspendat al Sectorului 5, vrea sa scape de ARESTUL la DOMICILIU. Edilul s-a prezentat, marti, la sediul Curtii de Apel Bucuresti (CAB).

Doua dintre motivele invocate de avocatii lui MARIAN VANGHELIE sunt cel putin ciudate: botezul fetitei sale nou nascute si continuarea carierei universitare. MARIAN VANGHELIE a declarat, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), ca este “un om foarte logic. Am vrut sa povestesc lucrurile foarte logic si pragmatic”. Intrebat ce studiaza, edilul suspendat al Sectorului 5, a deslusit misterul – Administratie Publica.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE A FACUT SHOW LA ICCJ: SUNT NATURAL CA BRANZA DE OAIE

“Nu pot sa studiez altceva. Ma apuc acum sa fac marmelada? Pe asta o cunosc din practica. Am terminat anul intai. Sunt anul doi, sunt lucruri firesti. E o facultate privata. La mine, lucrurile sunt bazate pe logica. Va spun zece legi pe de rost. Ma uitam pe diagonala, in proportie de 70-80% sunt lucruri pe care le stiu”, a declarat MARIAN VANGHELIE.

Intrebat daca si botezul a fost unul dintre motivele invocate, MARIAN VANGHELIE a precizat ca da. Politicianul a mentionat ca fetita sa nu plange, ci din contra “vrea sa plece tati de acasa”. MARIAN VANGHELIE a sustinut ca, dupa terminarea alegerilor interne pentru presedintia PSD, nu l-a sunat pe Liviu Dragnea sa il felicite – “Nu am reusit sa vad daca e barbat. Cand o sa vad, o sa-l sun. Este om”.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE: PSD, O PALARIE MULT PREA MARE PENTRU VICTOR PONTA

MARIAN VANGHELIE este inculpat intr-un dosar de LUARE de MITA instrumentat de procurorii DNA.

Sursa foto: gandul